Chris Kleingeld: SEO Specialist & SEO Trainer

Chris Kleingeld

SEO Specialist & SEO Trainer

Chris en SEO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoekmachine optimalisatie is zijn passie. Als hij zijn tanden in een optimalisatietraject zet, laat hij niet meer los voordat alles zo is ingesteld als hij voor ogen heeft. Hij is een techneut die kan praten en uitleggen. En dat is op zich al bijzonder.

Mijn bedrijf EyeconMedia SEO in Den Haag heeft een flinke naam opgebouwd met zoekmachineoptimalisatie, en dat is niet voor niets. Ik leg de lat behoorlijk hoog en wil altijd alles uit een website halen wat mogelijk is – zulke resultaten bereik je alleen door samen te werken met de ondernemer. Met de combinatie van diens kennis van het bedrijf en de markt, en mijn expertise als SEO specialist, krijg je de resultaten die je zoekt: meer bezoekers, hogere conversie, meer omzet. Dat vraagt persoonlijke begeleiding, tijd en een goede basis, en op die manier werk ik ook het liefst. Met alleen snelle trucjes kom je niet ver genoeg naar mijn zin.

Naast de grotere opdrachten leef ik me uit in workshops en trainingen. Ook daar draait het om de persoonlijke begeleiding en een actieve houding van de lerende ondernemer, en het is geweldig zo goed mogelijk aan te sluiten op het niveau van de leerling zodat de kennis ook echt meteen praktisch kan worden toegepast.

Chris Kleingeld

SEO Specialist in hart en nieren

Heb je een vraag over SEO? Vraag het de specialist: [email protected]

Linkedin

Chris werkt als SEO specialist voor:

Vragen aan de SEO specialist:

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt dat je bedrijf vindbaar is via het internet. En dat kan op verschillende manieren...

Wat betekent SEO?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimisation. In het Nederlands noem je dat Zoekmachine Optimalisatie...

Wat is het belangrijkste bij SEO?

Kwaliteit. Altijd. Niets meer en zeker niets minder...

EyeconMedia SEO specialisten:

Rens de Jonge

SEO & SEA Specialist

SEA (Search Engine Advertising) gaat verder dan alleen het plaatsen van een advertentie bij een zoekmachine. Tenminste, als je het aan Rens vraagt. Zijn drie grootste interesses, online, marketing en psychologie hebben hier alle drie een aandeel in.

Lees verder

Kikki Scheffers

Project manager

Kikki is duidelijk een heel ander soort projectmanager dan we gewend zijn. Toch zorgt ze al jaren voor precies de goede communicatiemiddelen en -strategieën voor onze klanten, en is ze een kei in branding en positionering.

Lees verder
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten