Kikki Scheffers

Project manager

Lees je dingen over Kikki Scheffers, dan vallen mensen in herhaling. En dat zegt veel. Een snelle opsomming vanaf LinkedIn:

  • Recht door zee, transparant, eerlijk, oprecht.
  • Enthousiast, positief, enorm betrokken.
  • Zorgt dat het gebeurt, daadkrachtig, doorpakken, doorzetter, geen omkijken meer naar, krijgt zaken voor elkaar.

In dit soort beoordelingen zien we opvallend weinig marketing- en communicatiejargon. Kikki is duidelijk een heel ander soort projectmanager dan we gewend zijn. Toch zorgt ze al jaren voor precies de goede communicatiemiddelen en -strategieën voor onze klanten, en is ze een kei in branding en positionering. Wat vindt ze zelf haar sterkste kanten?

“Alles waarbij ik de ideale projectmanager kan zijn! En natuurlijk zet ik daarbij al mijn ervaring en vakkennis van marketing, communicatie en ondernemerschap in, maar het talent zit ‘m vooral in het organiseren denk ik.

Eigenlijk benader ik het hele bedrijf als een project, waarbij ook op de lange termijn de mooiste doelen behaald moeten worden. En natuurlijk zijn er daarbinnen ook allerlei kleinere projecten. Mooi voorbeeld is het realiseren van een nieuwe website met SEO strategie: dan gaat het van het brainstormen over de allereerste wens tot het checken van de laatste feedbackverwerking. Zo heeft de klant er geen omkijken naar, blijft het tempo er lekker in en weet iedereen precies wat er wanneer verwacht wordt.”

Waarom?

Kikki’s werkzaamheden zijn met de jaren gegroeid en veranderd, maar haar doel bleef hetzelfde: zorgen dat de ondernemer zich totaal kan richten op het werk waar-ie goed in is, in volledig vertrouwen dat zij ‘de rest regelt’.

“Voor de meeste klanten komt daar eigenlijk altijd marketing en communicatie bij kijken – zonder voeling met de markt en de middelen is het immers lastig doelen bereiken. Ik hou ervan experts in te schakelen voor elk vakgebied, en juist dan zijn regelmatige communicatie en heldere afspraken essentieel. Het is heerlijk om alle touwtjes in handen te hebben en flinke resultaten te halen – en helemaal als je daarmee echt het verschil kunt maken voor een klant. Ondernemers die weer blij mogen worden van ondernemen: mooier kan toch niet? Juist ondernemers hebben duizend ideeën per dag – maar geen tijd om die dingen aan te pakken. Ik zorg voor focus door het sparren en creatief meedenken, maar ook de boel echt aan te pakken en overzicht te houden. Zo worden die briljante ideeën ook écht gerealiseerd.”

De link met SEO

Kikki: “Om het uiterste uit SEO te halen is het belangrijk dat alles ook daadwerkelijk gebeurt. Dus dat alle spelers uit het team geleid worden, dat er content gemaakt wordt, dat ieder actief is. Ik plan en regel zodat iedereen doet wat moet – op tijd en volgens afspraken, planning en budget.

Ik begin het liefst met een Ideale-Klant-brainstorm. Daarmee gaat het zoekwoorden onderzoek makkelijker, worden de juiste instrumenten ingezet, en loopt alles gaat sneller en gestroomlijnd. De verbinding met SEO en SEA kan zelfs doorlopen tot in de conversie: kun je de groeiende vraag aan? Wat heb je daarvoor nodig?”

Bij EyeconMedia SEO zijn dan ook niet alleen de klanten blij met Kikki’s inbreng: we maken zelf ook dankbaar gebruik van haar organisatietalent.

Kikki Scheffers

Projectmanagement
Marketing
Communicatie
Positionering
Conversie

Waarom is content zo belangrijk?

Alles is content en content is alles. Foto’s, infographics, animaties, filmpjes, geluidsfragmenten, tekst... het lijkt allemaal even doorslaggevend om vindbaar en zichtbaar te worden op het World Wide Web. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

Wat kun je met SEO in de websitestructuur?

Veel! Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek levert menunamen op die je gelijk een stap verder kunnen helpen...

Werken jullie voor meerdere bedrijven in dezelfde sector?

Nee. We beloven branche-exclusiviteit. En de reden waarom ligt eigenlijk best voor de hand...

Wat is een SEO Scan?

Een SEO Scan is het begin. We zoeken naar de zwakke schakels in jouw SEO en leggen het uit...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten