Zorgt SEO voor hogere conversie?

Zoekmachine-optimalisatie zorgt ervoor dat je website beter gevonden wordt. Conversie is eigenlijk gewoon ‘je doel bereiken’, maar meestal gebruik je die term om meer klanten, meer omzet, meer verkoop aan te geven.

Een hogere conversie lukt een stuk makkelijker als je website beter gevonden wordt (hoge posities geven vertrouwen)… maar het omgekeerde geldt niet. Door SEO krijg je meer bezoekers op je site, en om die vervolgens iets te verkopen is er méér nodig. Overtuigende, wervende tekst bijvoorbeeld. Een logische customer journey. Een fijne aanbieding, een goed verkoopverhaal als er echt contact is gemaakt, een mooi product, een hebberigmakende dienst en fijne service. Allemaal dingen die je als ondernemer zelf in de hand hebt. Maar dan héb je ook wat!

Waarom is content zo belangrijk?

Alles is content en content is alles. Foto’s, infographics, animaties, filmpjes, geluidsfragmenten, tekst... het lijkt allemaal even doorslaggevend om vindbaar en zichtbaar te worden op het World Wide Web. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

Wat heeft techniek met SEO te maken?

SEO draait om veel meer dan alleen Super Content en linkbuilding. Er zijn maar liefst 200 factoren die bepalen waar jij eindigt op de resultatenlijst van Google en consorten. Omdat…

Is het resultaat van SEO te garanderen?

Nee. Het is uiteindelijk de zoekmachine die bepaalt. Maar we komen verdraait dicht in de buurt...

Ik verkoop niet via mijn website: de klanten vinden me op andere manieren

Prachtig! Kun je nagaan wat je nog meer kunt bereiken...

Hoe werkt het, als ik meer wil weten over SEO door jullie?

Heel simpel. Je brengt ons op de hoogte van jouw wensen...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten