Wat is Domain Authority?

Domain Authority vertelt hoe een website zal scoren in de zoekmachine-resultaten, in een cijfer tussen 0 en 100. Deze meetmethode is ontwikkeld door Moz. Je kunt dit ook per pagina bekijken, dan noem je het Page Authority. Je kunt dit zelf meten via https://moz.com/researchtools/ose/. We zijn zelf helemaal verliefd op Domain Authority, het is echt ons specialisme. Altijd fantastische uitdagingen om een site omhoog te krijgen daarin!

Kan ik dat ook zelf, die Domain Authority (DA) hoger krijgen?

Ja natuurlijk. En we helpen je daar graag bij in onze praktische SEO-training: daar leer je de theorie door ze meteen toe te passen, op je eigen laptop bij je eigen site.

Waarom heb ik als bedrijf SEO nodig?

Mensen zoeken bedrijven via zoekmachines. En de meesten kijken daarna niet verder dan de eerste drie resultaten...

Waarom is content zo belangrijk?

Alles is content en content is alles. Foto’s, infographics, animaties, filmpjes, geluidsfragmenten, tekst... het lijkt allemaal even doorslaggevend om vindbaar en zichtbaar te worden op het World Wide Web. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

Wat heeft techniek met SEO te maken?

SEO draait om veel meer dan alleen Super Content en linkbuilding. Er zijn maar liefst 200 factoren die bepalen waar jij eindigt op de resultatenlijst van Google en consorten. Omdat…

Wat is een SEO Scan?

Een SEO Scan is het begin. We zoeken naar de zwakke schakels in jouw SEO en leggen het uit...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten