Wanneer kan ik SEO het beste inzetten?

Wanneer niet, is een betere vraag. Ik noemde al hoe handig het kan zijn bij het kiezen van je domeinnaam – en dus vaak je bedrijfsnaam. SEO heeft ook enorme invloed bij het kiezen van de namen voor de hoofditems in het website-menu. Of bij de vraag waar je doelgroep te vinden is, of zelfs of je misschien mogelijkheden ziet voor een totaal nieuwe dienst of product – waar blijkbaar behoefte aan is. SEO loopt eigenlijk als een rode draad door alles heen.

Hieronder een filmpje door Maile Ohye, SEO consultant bij Google. In het filmpje legt Maile uit wanneer het belangrijk is om rekening met SEO en Google Search te houden.

Waarom heb ik als bedrijf SEO nodig?

Mensen zoeken bedrijven via zoekmachines. En de meesten kijken daarna niet verder dan de eerste drie resultaten...

Waarom is content zo belangrijk?

Alles is content en content is alles. Foto’s, infographics, animaties, filmpjes, geluidsfragmenten, tekst... het lijkt allemaal even doorslaggevend om vindbaar en zichtbaar te worden op het World Wide Web. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

Wat heeft techniek met SEO te maken?

SEO draait om veel meer dan alleen Super Content en linkbuilding. Er zijn maar liefst 200 factoren die bepalen waar jij eindigt op de resultatenlijst van Google en consorten. Omdat…

Is het resultaat van SEO te garanderen?

Nee. Het is uiteindelijk de zoekmachine die bepaalt. Maar we komen verdraait dicht in de buurt...

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEA is tijdelijk. SEO komt met "vertrouwen". Daardoor is de conversie hoger...

Waarom beginnen jullie altijd met een zoekwoorden onderzoek?

Met een goed zoekwoorden onderzoek zie je in één klap dat het bij SEO om strategie gaat.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten