Is het resultaat van SEO te garanderen?

Nee. Het is uiteindelijk Google (lees: de zoekmachine) die bepaalt hoe de volgorde op de pagina (SERP = Search Engine Result Pages) er uitziet. En dan verandert dat alles ook nog eens constant – dat maakt een garantie vrijwel onmogelijk. Maar we komen verdraaid dicht in de buurt door de regels te kennen en te volgen, en door zoveel mogelijk factoren te beïnvloeden. Het moet ook een beetje een sport zijn, anders is de lol er snel af voor ons.

Ga je voor de lange termijn, dan wordt zo’n garantie al heel wat eenvoudiger. Denk wel even na over wat je precies met ‘resultaat’ bedoelt. Lekker hoog in Google? Of meer klanten? Voor dat laatste begin je met een knettergoeie SEO, en werk je vervolgens aan conversie. Da’s superbelangrijk, maar wel iets anders.

Waarom heb ik als bedrijf SEO nodig?

Mensen zoeken bedrijven via zoekmachines. En de meesten kijken daarna niet verder dan de eerste drie resultaten...

Waarom is content zo belangrijk?

Alles is content en content is alles. Foto’s, infographics, animaties, filmpjes, geluidsfragmenten, tekst... het lijkt allemaal even doorslaggevend om vindbaar en zichtbaar te worden op het World Wide Web. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt dat je bedrijf vindbaar is via het internet. En dat kan op verschillende manieren...

Is een SEO advies vrijblijvend?

Uh… bedoel je gratis? Nee, ook advies kost geld (en levert meer op)...

Ik verkoop niet via mijn website: de klanten vinden me op andere manieren

Prachtig! Kun je nagaan wat je nog meer kunt bereiken...

Hoe werkt het, als ik meer wil weten over SEO door jullie?

Heel simpel. Je brengt ons op de hoogte van jouw wensen...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten