Hoe zit dat met die externe links, de ‘internet buzz’?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) krijgt de websites hoger, door drie dingen: techniek (soort website, laadsnelheid, host, server, structuur), inhoud (zoekwoorden en content: tekst en foto’s) en
als laatste, plat gezegd, internetdrukte. Dat laatste is wat jij bedoelt. Op welke drukbezochte site staat een link naar de jouwe? Hoeveel activiteit is er op je social media accounts? Hoe vaak link jij naar anderen, en anderen naar jou – hoe wordt er over je gesproken?

De eerste twee dingen, techniek en content, maken de bezoeker blij tijdens het lezen, en dat wil Google
graag. De internetdrukte, het laatste punt, laat aan Google zien dat je blijkbaar de aandacht trekt: je bent de autoriteit en mag daarom hoog op de lijst.

Als SEO-bureau werken we aan alledrie de aspecten van je website, omdat ze alle drie essentieel zijn als we jou huizenhoog in Google willen krijgen. Binnen dat specialisme werken we soms samen met andere SEO-specialisten… omdat we gek zijn op (en goed zijn in) precies jouw laatste punt: Domain Authority bouwen, buzz creëren… eigenlijk zijn we gewoon druktemakers. En dat werkt.

Wat is Domain Authority?

Onze grote liefde en specialiteit...

Waarom heb ik als bedrijf SEO nodig?

Mensen zoeken bedrijven via zoekmachines. En de meesten kijken daarna niet verder dan de eerste drie resultaten...

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt dat je bedrijf vindbaar is via het internet. En dat kan op verschillende manieren...

Wat is het belangrijkste bij SEO?

Kwaliteit. Altijd. Niets meer en zeker niets minder...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten