Ook jouw SEO perfect? Bel voor een afspraak!
070-2057500

Menu

Wat is het belangrijkste bij SEO?

Kwaliteit! De zoekmachines (met Google voorop) hechten veel meer dan vroeger vooral waarde aan kwaliteit. De kwaliteit van de website, de kwaliteit van de teksten, de kwaliteit van de webhosting (websitesnelheid), ga zo maar door.

Je kunt het zien als “vermenselijking van de machines”… echte lezers lezen liever ook geen bagger, voortdurend herhaalde zoektermen, gekopieerde reclametekst vanaf een chaotische website. Stap
voor stap probeert Google zo dichtbij mogelijk bij de menselijke klantbeleving te komen.

Waarom is content zo belangrijk?

Alles is content en content is alles. Foto’s, infographics, animaties, filmpjes, geluidsfragmenten, tekst... het lijkt allemaal even doorslaggevend om vindbaar en zichtbaar te worden op het World Wide Web. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

Wat heeft techniek met SEO te maken?

Kwaliteit! De zoekmachines (met Google voorop) hechten veel meer dan vroeger vooral waarde aan kwaliteit. De kwaliteit van de website, de kwaliteit van de teksten, de kwaliteit van de webhosting…

Waarom beginnen jullie altijd met een zoekwoorden onderzoek?

Met een goed zoekwoorden onderzoek zie je in één klap dat het bij SEO om strategie gaat.

Wat kun je met SEO in de websitestructuur?

Veel! Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek levert menunamen op die je gelijk een stap verder kunnen helpen...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten