Ook jouw SEO perfect? Bel voor een afspraak!
070-2057500

Menu

Nieuw in het assortiment van EyeconMedia SEO zijn de In-Company- of Bedrijfstrainingen. Deze training wordt bij jou op het bedrijf en exclusief aan jouw medewerkers gegeven. 

SEO Workshop: praktisch aan de slag!

Samen met jouw team werken aan betere vindbaarheid!

Medewerkers die vooral met de digitale kant – de online marketing – van het bedrijf bezig zijn, kunnen vaak wel wat extra inzichten op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) gebruiken.
De kennis in huis hebben is van onschatbare waarde. Door het zelf te leren in plaats van uit te besteden, kun je niet alleen makkelijker schakelen bij veranderingen, het zorgt er ook voor dat er anders naar de ontwikkeling en lancering van nieuwe diensten en producten wordt gekeken.

Denk bijvoorbeeld het vastleggen van een URL of het schrijven van pakkende teksten, die ook nog eens goed vindbaar zijn. Doordat je leert hoe je er achter komt waar jouw (potentiële) klanten op zoeken en hoe je de  SEO methode moet inzetten, kun je jouw online vindbaarheid van begin tot eind optimaliseren.

Voor wie?

Onze In-Company Trainingen zijn vooral geschikt voor bedrijven die de meerwaarde van zoekmachine optimalisatie inzien en een eigen team hebben die zich bezig houdt met de digitale kant van de bedrijfsvoering.

Ondernemers die daar voor open staan, kunnen we extra boosts geven door SEO ook echt een vast onderdeel van het denkpatroon in de organisatie te laten zijn. Van management tot uitvoering, iedereen kan hier voordeel uit halen.

Door wie?

Aan de slag met een SEO expert

Aan de slag met onze SEO expert

Onze SEO Specialist Chris Kleingeld is degene die de bedrijfstrainingen geeft. Hij is niet alleen een echte vakspecialist hij geeft ook graag trainingen en workshops. In begrijpelijke en heldere taal legt hij uit hoe de SEO methode is opgebouwd. Chris houdt ervan zijn kennis te delen en andere mensen bekend en vertrouwd te maken met het vak.

Wat kun je verwachten?

De basis voor elke training is in principe gelijk. Het gaat tenslotte om het beheersen van een methode die keer op keer bewezen heeft te werken. Echter er is geen training hetzelfde. Bij iedere onderneming leest Chris zich vooraf aandachtig in. Hij onderzoekt de huidige stand van zaken qua online vindbaarheid en haalt kansen en mogelijkheden naar voren die tijdens de training zelf worden gebruikt als voorbeelden en opdrachten.

Ook wordt er vooraf gevraagd naar de ervaringen en bestaande kennis binnen het team. De inhoud en niveau van de training worden hier vervolgens op aangepast. Het maakt dus niet uit of je net begint met SEO of er al een aantal jaar ervaring – en andere trainingen – op hebt zitten. We zorgen er voor dat de stof begrijpelijk is én meerwaarde heeft.

We starten voorafgaand aan de training dus altijd met een intake. OP die manier wordt het doel van de training en het instapniveau bepaald, zodat we de inhoud en opbouw van de training hierop kan aanpassen.

De training zelf bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een halve dag training bij jou op het bedrijf. Uit ervaring blijkt dat dit ruim voldoende is om onze methode over te dragen en deels eigen te maken. Daarna is er zelfs nog tijd om een begin te maken aan de uitvoering waarmee het team zelfstandig verder kan. Alleen door er echt mee te werken, kom je er achter wat de methode precies inhoudt en hoe het jouw online vindbaarheid kan vergroten.

Een paar weken later is er een zogeheten ‘terugkomsessie’ van ongeveer twee uur. Tijdens deze sessie bekijken we de gebeurtenissen en resultaten van de afgelopen periode en kunnen er extra vragen behandeld worden.

Tussen de twee bijeenkomsten door kun je ons natuurlijk altijd bereiken voor vragen of andere dingen waar je tegenaan loopt bij het uitvoeren van de SEO werkzaamheden.

Is er na afloop behoefte aan blijvende ondersteuning op het gebied van training of het up-to-date blijven van de technische ontwikkelingen? Vraag naar de mogelijkheden.

Het resultaat

Na afloop van de training heeft jouw team:

  • duidelijk voor ogen hoe de SEO methode werkt en ingezet kan worden;
  • helder hoe deze kennis en kunde optimaal gebruikt kan worden bij het ontwikkelen, lanceren en optimaliseren van nieuwe producten en diensten;
  • de kennis om de online vindbaarheid te moitoren en optimaliseren, waardoor het makkelijker inzetbaar is en aanpassingen eenvoudig gedaan kunnen worden;
  • precies inzichtelijk welke inspanningen door Google beloond en bestraft worden, zodat het maken van keuzes in marketing strategieën makkelijker wordt en goed onderbouwd kunnen worden.

De investering

De investering voor de tweedaagse SEO Bedrijfstraining, met een maximum van 12 deelnemers, bedraagt € 1.690,00 ex BTW. Dat is inclusief voorbereiding, reistijd en -kosten (binnen 2 uur enkele reistijd vanaf Den Haag), cursusmateriaal, after care en alle andere kosten die door ons gemaakt worden om deze training succesvol te kunnen geven.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor de intake of als er specifieke wensen zijn.

We helpen je graag verder !

Reviewer Marieke van der Bas over SEO training door EyeconMedia SEO
5 sterren review5 van 5 sterren
Iedereen die meer van SEO wil weten, kan ik deze training van harte aanbevelen. In 2 middagen leer je ongelooflijk veel en krijg je veel praktische en bruikbare tips. En het mooie is, je kan er zelf direct mee aan de slag en zo eenvoudig de SEO van je website verbeteren. Aanrader!

Bron: Facebook

Reviewer Paul Velder over SEO workshop door EyeconMedia SEO
5 sterren review5 van 5 sterren
Bedankt EyeconMedia voor de SEO workshop. Dankzij de goede uitleg heb ik nu helder hoe ik mijn zichtbaarheid kan vergroten.

Bron: Google recensies

Deze bedrijven hebben wij met plezier de kneepjes van het SEO-vak geleerd:

Onze SEO trainingen zijn een samenwerking tussen:

DeSocialMediaTraining.nl

Social Media Training

Judith de Pagter is Linkedin trainer en drijvende kracht achter DeSocialMediaTraining.nl. In 2009 is zij gestart met het geven van LinkedIn trainingen. Dat eerste jaar heeft ze zich volledig gericht op het schrijven van een waardevol instructieboek over het gebruik van LinkedIn. Ze heeft het platform compleet binnenstebuiten gekeerd om te zien en te beschrijven hoe het precies werkt.

Lees verder
Chris Kleingeld: SEO Specialist & SEO Trainer

Chris Kleingeld

SEO Specialist & SEO Trainer

Chris en SEO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoekmachine optimalisatie is zijn passie en soms ook zelfs een beetje zijn leven...

Lees verder

Wat kan ik zelf doen aan SEO?

Alles, als je er veel tijd in steekt en er ook een beetje talent voor hebt...

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEA is tijdelijk. SEO komt met "vertrouwen". Daardoor is de conversie hoger...

Waarom heb ik als bedrijf SEO nodig?

Mensen zoeken bedrijven via zoekmachines. En de meesten kijken daarna niet verder dan de eerste drie resultaten...

Werken jullie buiten Den Haag, Rotterdam en Amsterdam?

Ja, we werken landelijk en soms zelfs internationaal. Ooit begonnen in Den Haag, daarna Rotterdam en sinds 2018 in Amsterdam...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten