Nieuw in het assortiment van EyeconMedia SEO zijn de In-Company- of Bedrijfstrainingen. Deze training wordt bij jou op het bedrijf en exclusief aan jouw medewerkers gegeven. 

SEO Workshop: praktisch aan de slag!

Samen met jouw team werken aan betere vindbaarheid!

Medewerkers die vooral met de digitale kant – de online marketing – van het bedrijf bezig zijn, kunnen vaak wel wat extra inzichten op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) gebruiken.
De kennis in huis hebben is van onschatbare waarde. Door het zelf te leren in plaats van uit te besteden, kun je niet alleen makkelijker schakelen bij veranderingen, het zorgt er ook voor dat er anders naar de ontwikkeling en lancering van nieuwe diensten en producten wordt gekeken.

Denk bijvoorbeeld het vastleggen van een URL of het schrijven van pakkende teksten, die ook nog eens goed vindbaar zijn. Doordat je leert hoe je er achter komt waar jouw (potentiële) klanten op zoeken en hoe je de  SEO methode moet inzetten, kun je jouw online vindbaarheid van begin tot eind optimaliseren.

Voor wie?

Onze In-Company Trainingen zijn vooral geschikt voor bedrijven die de meerwaarde van zoekmachine optimalisatie inzien en een eigen team hebben die zich bezig houdt met de digitale kant van de bedrijfsvoering.

Ondernemers die daar voor open staan, kunnen we extra boosts geven door SEO ook echt een vast onderdeel van het denkpatroon in de organisatie te laten zijn. Van management tot uitvoering, iedereen kan hier voordeel uit halen.

Beoordeling door Daphne Lodder van EFR over SEO training door EyeconMedia SEO
5 sterren review5 van 5 sterren
Twee ontzettend interessante trainingen gehad van Chris. Veel geleerd over het gebruik van SEO voor onze studievereniging EFR. EyeconMedia heeft een hele persoonlijke aanpak waardoor er concrete oplossingen aangeboden worden. Echt een aanrader!

Bron: Google recensies

Door wie?

Aan de slag met een SEO expert

Aan de slag met onze SEO expert

Onze SEO Specialist Chris Kleingeld is degene die de bedrijfstrainingen geeft. Hij is niet alleen een echte vakspecialist hij geeft ook graag trainingen en workshops. In begrijpelijke en heldere taal legt hij uit hoe de SEO methode is opgebouwd. Chris houdt ervan zijn kennis te delen en andere mensen bekend en vertrouwd te maken met het vak.

Wat kun je verwachten?

De basis voor elke training is in principe gelijk. Het gaat tenslotte om het beheersen van een methode die keer op keer bewezen heeft te werken. Echter er is geen training hetzelfde. Bij iedere onderneming leest Chris zich vooraf aandachtig in. Hij onderzoekt de huidige stand van zaken qua online vindbaarheid en haalt kansen en mogelijkheden naar voren die tijdens de training zelf worden gebruikt als voorbeelden en opdrachten.

Ook wordt er vooraf gevraagd naar de ervaringen en bestaande kennis binnen het team. De inhoud en niveau van de training worden hier vervolgens op aangepast. Het maakt dus niet uit of je net begint met SEO of er al een aantal jaar ervaring – en andere trainingen – op hebt zitten. We zorgen er voor dat de stof begrijpelijk is én meerwaarde heeft.

We starten voorafgaand aan de training dus altijd met een intake. OP die manier wordt het doel van de training en het instapniveau bepaald, zodat we de inhoud en opbouw van de training hierop kan aanpassen.

De training zelf bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een halve dag training bij jou op het bedrijf. Uit ervaring blijkt dat dit ruim voldoende is om onze methode over te dragen en deels eigen te maken. Daarna is er zelfs nog tijd om een begin te maken aan de uitvoering waarmee het team zelfstandig verder kan. Alleen door er echt mee te werken, kom je er achter wat de methode precies inhoudt en hoe het jouw online vindbaarheid kan vergroten.

Een paar weken later is er een zogeheten ‘terugkomsessie’ van ongeveer twee uur. Tijdens deze sessie bekijken we de gebeurtenissen en resultaten van de afgelopen periode en kunnen er extra vragen behandeld worden.

Tussen de twee bijeenkomsten door kun je ons natuurlijk altijd bereiken voor vragen of andere dingen waar je tegenaan loopt bij het uitvoeren van de SEO werkzaamheden.

Is er na afloop behoefte aan blijvende ondersteuning op het gebied van training of het up-to-date blijven van de technische ontwikkelingen? Vraag naar de mogelijkheden.

Het resultaat

Na afloop van de training heeft jouw team:

  • duidelijk voor ogen hoe de SEO methode werkt en ingezet kan worden;
  • helder hoe deze kennis en kunde optimaal gebruikt kan worden bij het ontwikkelen, lanceren en optimaliseren van nieuwe producten en diensten;
  • de kennis om de online vindbaarheid te moitoren en optimaliseren, waardoor het makkelijker inzetbaar is en aanpassingen eenvoudig gedaan kunnen worden;
  • precies inzichtelijk welke inspanningen door Google beloond en bestraft worden, zodat het maken van keuzes in marketing strategieën makkelijker wordt en goed onderbouwd kunnen worden.

De investering

De investering voor de tweedaagse SEO Bedrijfstraining, ongeacht het aantal deelnemers, bedraagt € 1.690,00 ex BTW in totaal (dus niet per deelnemer). Dat is inclusief voorbereiding, reistijd en -kosten (binnen 2 uur enkele reistijd vanaf Den Haag), cursusmateriaal, after care en alle andere kosten die door ons gemaakt worden om deze training succesvol te kunnen geven.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor de intake of als er specifieke wensen zijn.

We helpen je graag verder !

Deze bedrijven hebben wij met plezier de kneepjes van het SEO-vak geleerd:

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten