SEO Bureau

EyeconMedia SEO is een van de grootste specialistische SEO Bureaus van Nederland. We vallen nog steeds heel erg voor lokale marktleiders (en zij die dat willen worden). En we houden ons maar met één ding bezig, en dat is zoekmachine-optimalisatie. En dat doen we als geen ander.

Directeur Chris Kleingeld bezette in de beginjaren zonder ingewikkelde website al de eerste plaats in de zoekmachines. Dat zegt veel over de succesvolle en tegelijk soms onorthodoxe aanpak. Inmiddels werkt ons team specialisten voornamelijk met en via verwijzers: websitebouwers, marketingbureaus, business coaches en andere Google-experts. Zo pakken we precies dat stukje waar we goed in zijn – en waar (in alle bescheidenheid) weinigen echt kaas van hebben gegeten.

Onze gegarandeerde resultaten komen niet uit de lucht vallen. Die bereiken we samen met jou, want de beste SEO is teamwork, en niet iedere ondernemer kan dat aan. Of je nu al SEO-advies vraagt voor je zelfs maar een domeinnaam claimt (aanrader, trouwens!), of dat je een training in zoekmachine-optimalisatie bij ons volgt. Zelfs wanneer je ‘alles’ op SEO-gebied uit wil besteden, werken we nauw samen met jouw medewerkers of partners om de beste resultaten voor je te behalen – of we adviseren je bij een teamwisseling. Ook hier draait het immers om kwaliteit, en onze bemoeienis betaalt zich terug.

Ons eigen team bestaat uit specialisten op velerlei gebied… en toch doen we alleen maar SEO. Dat is de geoptimaliseerde vorm van zoekmachine-optimalisatie. En dat vinden we nog leuk ook.

Word jij onze klant? Vul het intakeformulier in en maak een afspraak.

Heb jij ons team én onze klanten iets bijzonders te bieden?
Stuur je CV en maak een afspraak.

EyeconMedia SEO:
Optimalisatie geoptimaliseerd

SEO Bureau EyeconMedia is gevestigd in Den Haag

Als SEO bureau werken wij ook voor:

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten