DeSocialMediaTraining.nl

Social Media Training

Judith de Pagter is trainer in Linkedin en drijvende kracht achter DeSocialMediaTraining.nl. In 2009 is zij gestart met het geven van LinkedIn trainingen. Dat eerste jaar heeft ze zich volledig gericht op het schrijven van een waardevol instructieboek over het gebruik van LinkedIn. Ze heeft het platform compleet binnenstebuiten gekeerd om te zien en te beschrijven hoe het precies werkt. Daarna kon ze als volwaardig expert aan de slag.

Dit onderschrijft perfect hoe Judith in elkaar zit. Grondig onderzoek, natuurlijke nieuwsgierigheid en een onuitputtelijke hoeveelheid energie en positiviteit; haar ideale combinatie om elke dag weer verder te groeien en klaar te staan voor iedereen die haar hulp kan gebruiken.

Sinds de start van DeLinkedinTraining.nl kreeg ze al snel aanvragen voor trainingen over andere social media platformen. Met die vraag is Judith op zoek gegaan naar de beste experts voor de andere kanalen. In 2010 is de eerste trainer aangesloten en inmiddels zijn er via DeSocialMediaTraining.nl ook trainingen voor Facebook, Instagram, Google Business, WordPress, MailChimp en SEO beschikbaar. Judith is altijd op zoek naar experts om dit team mee te versterken.

Waarom?

Als je Judith vraagt waarom ze doet wat ze doet is het al snel duidelijk dat het hier gaat om pure passie. “Ik ben opgegroeid in een huisartsengezin waarbij we altijd klaarstonden om mensen te helpen. Dat zit dus ook echt in mijn DNA. Ik word er heel blij van als ik dat kan doen.”

Judith beschikt over het talent om complexe materie op een heel begrijpelijke en vooral simpele manier uit te leggen. Wat LinkedIn betreft is zij autodidact. Haar nieuwsgierige aard zorgt er voor dat ze op alle knopjes wil drukken en wil begrijpen wat er gebeurt. Zowel aan de voor- als de achterkant van het platform. Vervolgens kon ze ook aan anderen op een praktische en eenvoudige wijze uitleggen hoe het werkt en hoe je voordeel kunt halen uit het gebruik van Linkedin. Alles natuurlijk vergezeld van haar enthousiaste aanpak.

“Toen ik mijn eerste groep van 16 re-integratie cliënten had getraind kwam ik moe en voldaan thuis. Mijn man zag me binnenkomen en zei dat hij niet hoefde te vragen hoe het geweest was. Ik had een glimlach van oor tot oor en kon niet ophouden met stralen. Toen wist ik zeker dat dit is wat ik wil doen. Netwerken, uitleggen en verbinden komen in dit bedrijf allemaal samen. En daar word ik heel gelukkig van.

Het mooiste compliment dat ik kan krijgen is dat mensen geen drempels meer ervaren om aan de slag te gaan nadat ze een training hebben gevolgd. Door mensen van kennis te voorzien en vol nieuwe ideeën, inzichten en energie bubbelend en bruisend naar huis te sturen, ontstaan er in hun bedrijven weer hele mooie dingen. Vaak kunnen de deelnemers niet wachten om met alle nieuwe kennis aan de slag te gaan.”

De link met SEO

Content is een van de belangrijkste zaken als je online beter vindbaar wilt zijn. Niet alleen de content op de eigen website is daarbij belangrijk, ook de content op social media weegt mee. Bij DeSocialMediaTraining.nl kun je op eenvoudige wijze snel wegwijs worden in het complete social media landschap of meer de diepte ingaan op het platform van jouw keuze.

“Als je weet hoe het werkt, zijn er geen drempels meer die je tegenhouden om er gebruik van te maken. De sleutel zit in kennis. Als je eenmaal weet hoe het werkt en – nog belangrijker – voor je kan werken, wordt het vanzelf leuker en word je er steeds beter in.”

De link met EyeconMedia SEO is daarmee snel gemaakt. Door van beide expertises gebruik te maken versterk je jouw online vindbaarheid zonder dat het je extra moeite kost. Dat wil toch iedereen?

Social Media Cursussen bij De Social Media Training

Judith de Pagter

DeSocialMediaTraining.nl
LinkedIn
Opleidingen
Cursussen
Workshops

Social Media Training

Hoe zit dat met die externe links, de ‘internet buzz’?

SEO krijgt websites hoger door techniek, inhoud en internetdrukte. Dat laatste is wat jij bedoelt...

Hoe werkt het, als ik meer wil weten over SEO door jullie?

Heel simpel. Je brengt ons op de hoogte van jouw wensen...

Ik verkoop niet via mijn website: de klanten vinden me op andere manieren

Prachtig! Kun je nagaan wat je nog meer kunt bereiken...

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten