Ook jouw SEO perfect? Bel voor een afspraak!
070-2057500

Menu

Onze partners

We schreven het al: we gaan altijd voor kwaliteit. Precies wat Google beloont. Dat betekent ook dat we voor geweldige samenwerkingspartners hebben gekozen, puur om de kwaliteit die zij afleveren. Van webbouwers tot tekstschrijvers: samen met hen komen we tot de allerbeste resultaten.

Werk jij al met andere bedrijven samen? Bespreek dan even of je tot dezelfde resultaten kunt komen. Heb je nog niemand ingeschakeld? Dan adviseren we je graag zo snel mogelijk… voor optimale optimalisatie.

Lees in de praktijkvoorbeelden waarom je voor de beste SEO óók andere specialismen nodig hebt.

Samenwerkingspartners

The New Media Factory

Social Media Marketing

Voordat Jeroen zijn eigen bedrijf begon, was hij werkzaam in de wereld van antwoordservices. Zijn toenmalige werkgever verzorgt het beantwoorden van de telefoon voor ondernemers die daar behoefte aan hebben. Met deze ervaring zag Jeroen in de opkomst van social media een grote kans om bedrijven te helpen met social media activiteiten. En zo startte hij zijn eigen bedrijf The New Media Factory; ook bekend onder de afkorting TNMF.

Lees verder

Jannes & Mannes

Website en Webshop ontwikkeling

Jong geleerd is oud gedaan blijkt weer eens echt waar te zijn als je kijkt naar Jan en Jorn. De broers zijn op de middelbare school geïntroduceerd in de wereld van programmeren en sindsdien hebben ze het niet meer losgelaten.

Lees verder
SEO tekst voor Gabriella van der Linden

WerkWoordWinkel

Content creatie

Een echte lettervreter, dat is hoe we Gabriella misschien wel het beste kunnen introduceren. Al van kinds af aan heeft zij een passie voor taal en las ze elk boek dat ze in haar handen kon krijgen. Op een gegeven moment is ze ook gaan schrijven en besloot ze om Nederlands te gaan studeren.

Lees verder

DeSocialMediaTraining.nl

Social Media Training

Judith de Pagter is Linkedin trainer en drijvende kracht achter DeSocialMediaTraining.nl. In 2009 is zij gestart met het geven van LinkedIn trainingen. Dat eerste jaar heeft ze zich volledig gericht op het schrijven van een waardevol instructieboek over het gebruik van LinkedIn. Ze heeft het platform compleet binnenstebuiten gekeerd om te zien en te beschrijven hoe het precies werkt.

Lees verder

Bureau Daan

Ontwerpbureau voor Visuele Identiteit

Als klein meisje was Daniëlle al bezig met dingen mooier en functioneler maken. Of het nou ging om theezakjes, sieraden of klei, ze ging er mee aan de slag en maakte er iets moois van. In haar hoofd is ze – ook nu nog - altijd bezig om dingen mooier, beter en praktischer te maken. Het is dan ook niet voor niets dat ze al 10 jaar succesvol is in visuele communicatie.

Lees verder

Ik verkoop niet via mijn website: de klanten vinden me op andere manieren

Prachtig! Kun je nagaan wat je nog meer kunt bereiken...

Hoe zit dat met die externe links, de ‘internet buzz’?

SEO krijgt websites hoger door techniek, inhoud en internetdrukte. Dat laatste is wat jij bedoelt...

Wat heeft techniek met SEO te maken?

We schreven het al: we gaan altijd voor kwaliteit. Precies wat Google beloont. Dat betekent ook dat we voor geweldige samenwerkingspartners hebben gekozen, puur om de kwaliteit die zij afleveren.…

Waarom is content zo belangrijk?

We schreven het al: we gaan altijd voor kwaliteit. Precies wat Google beloont. Dat betekent ook dat we voor geweldige samenwerkingspartners hebben gekozen, puur om de kwaliteit die zij afleveren.…

 
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten