Onze partners

We schreven het al: we gaan altijd voor kwaliteit. Precies wat Google beloont. Dat betekent ook dat we voor geweldige samenwerkingspartners hebben gekozen, puur om de kwaliteit die zij afleveren. Van webbouwers tot tekstschrijvers: samen met hen komen we tot de allerbeste resultaten.

Werk jij al met andere bedrijven samen? Bespreek dan even of je tot dezelfde resultaten kunt komen. Heb je nog niemand ingeschakeld? Dan adviseren we je graag zo snel mogelijk… voor optimale optimalisatie.

Lees in de praktijkvoorbeelden waarom je voor de beste SEO óók andere specialismen nodig hebt.

Samenwerkingspartners

The New Media Factory

Social Media Marketing

Voordat Jeroen zijn eigen bedrijf begon, was hij werkzaam in de wereld van antwoordservices. Zijn toenmalige werkgever verzorgt het beantwoorden van de telefoon voor ondernemers die daar behoefte aan hebben. Met deze ervaring zag Jeroen in de opkomst van social media een grote kans om bedrijven te helpen met social media activiteiten. En zo startte hij zijn eigen bedrijf The New Media Factory; ook bekend onder de afkorting TNMF.

Lees verder

Jannes & Mannes

Website en Webshop ontwikkeling

Jong geleerd is oud gedaan blijkt weer eens echt waar te zijn als je kijkt naar Jan en Jorn. De broers zijn op de middelbare school geïntroduceerd in de wereld van programmeren en sindsdien hebben ze het niet meer losgelaten.

Lees verder
SEO tekst voor Gabriella van der Linden

WerkWoordWinkel

Content creatie

Een echte lettervreter, dat is hoe we Gabriella misschien wel het beste kunnen introduceren. Al van kinds af aan heeft zij een passie voor taal en las ze elk boek dat ze in haar handen kon krijgen. Op een gegeven moment is ze ook gaan schrijven en besloot ze om Nederlands te gaan studeren.

Lees verder

DeSocialMediaTraining.nl

Social Media Training

Judith de Pagter is Linkedin trainer en drijvende kracht achter DeSocialMediaTraining.nl. In 2009 is zij gestart met het geven van LinkedIn trainingen. Dat eerste jaar heeft ze zich volledig gericht op het schrijven van een waardevol instructieboek over het gebruik van LinkedIn. Ze heeft het platform compleet binnenstebuiten gekeerd om te zien en te beschrijven hoe het precies werkt.

Lees verder

Bureau Daan

Ontwerpbureau voor Visuele Identiteit

Als klein meisje was Daniëlle al bezig met dingen mooier en functioneler maken. Of het nou ging om theezakjes, sieraden of klei, ze ging er mee aan de slag en maakte er iets moois van. In haar hoofd is ze – ook nu nog - altijd bezig om dingen mooier, beter en praktischer te maken. Het is dan ook niet voor niets dat ze al 10 jaar succesvol is in visuele communicatie.

Lees verder

The Video Marketing Company

Video Marketing

Esther en Arjan zijn hun bedrijf begonnen als allround marketingbureau, waarbij ze er al snel achter kwamen dat allround zijn niet altijd werkt. De markt voor videomarketing werd steeds groter en past perfect bij de filmacademie achtergrond van Arjan en het marketinghart van Esther.

Lees verder

ServerBiz

Cloud-based infrastructuur en organisatie diensten

Wanneer je Roy en Tom spreekt, merk je direct dat deze heren weten waar ze het over hebben. Cloud gebaseerde diensten blijven voor de meeste mensen een ongrijpbaar fenomeen. Bij ServerBiz weet je meteen dat je in de juiste handen bent. De expertise is hoorbaar in elke zin. Hier zit ervaring achter, veel ervaring!

Lees verder

Ik verkoop niet via mijn website: de klanten vinden me op andere manieren

Prachtig! Kun je nagaan wat je nog meer kunt bereiken...

Hoe zit dat met die externe links, de ‘internet buzz’?

SEO krijgt websites hoger door techniek, inhoud en internetdrukte. Dat laatste is wat jij bedoelt...

Wat heeft techniek met SEO te maken?

SEO draait om veel meer dan alleen Super Content en linkbuilding. Er zijn maar liefst 200 factoren die bepalen waar jij eindigt op de resultatenlijst van Google en consorten. Omdat…

Waarom is content zo belangrijk?

Alles is content en content is alles. Foto’s, infographics, animaties, filmpjes, geluidsfragmenten, tekst... het lijkt allemaal even doorslaggevend om vindbaar en zichtbaar te worden op het World Wide Web. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk?

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten